1. DeWalt
 2. DeWalt DCS334P2-QW.

DeWalt DCS334P2-QW.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCS334P2-QW. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCS334P2-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DCS334P2-QW.

Gewicht

2,1 kg

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt DCS334P2-QW.

DeWalt DCS334P2-QW is een decoupeerzaag die je gemakkelijk en snel gebruikt. Met de zaagdiepte van 135 millimeter in hout kan je ook in dikker materiaal zagen. De decoupeerzaag is ook geschikt om buiten te gebruiken, zonder stopcontact dankzij de werking op accu. De schuurzool is 45 graden kantelbaar aan beide zijden, waardoor je ook in verstek kunt zagen. De pendelfunctie zorgt ervoor dat de zaag niet alleen van links naar rechts beweegt, maar ook van voor naar achteren. Hierdoor zaag je sneller door je werkstuk heen. De ingebouwde ledverlichting zorgt ervoor dat je ook op donkere plekken verder kan werken. Om je werkstuk nauwkeurig te zagen, kan je de pendelfunctie uitschakelen. Door de rubberen handgreep klus je comfortabel door en met de aansluiting voor de stofzuiger houd je goed overzicht tijdens de klus. De DeWalt DCS334P2-QW is een krachtige decoupeerzaag die uitgerust is met verschillende functies. De decoupeerzaag heeft een zaagdiepte van 135 millimeter in hout, waardoor je ook in dikker materiaal kunt zagen. De pendelfunctie maakt de zaagbewegingen sneller en moeitelozer. Met de ingebouwde ledverlichting kan je ook op donkere plekken doorwerkt en met de schuurzool kantel je 45 graden aan beide kanten. Daarnaast heeft de decoupeerzaag ook een rubberen handgreep voor extra comfort en een aansluiting voor de stofzuiger om je werkstuk goed in de gaten te houden. De werking op accu zorgt ervoor dat je de decoupeerzaag ook op plekken zonder stopcontact gebruikt.

Pluspunten
 • Je kunt de meegeleverde De Walt XR-accu ook op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk met hetzelfde accuplatform gebruiken

  .

  Dankzij de variabele snelheid kun je de zaagsnelheid perfect afstemmen op verschillende materialen

  .

  De ingebouwde verlichting biedt je een goed zicht op het werkstuk.

Minpunten
 • Er ontbreekt een constante elektronica, waardoor het toerental bij zware zaagklussen kan verminderen.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCS334P2-QW.

De DeWalt DCS334P2-QW. weegt 2,1 kg.

De DeWalt DCS334P2-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap