1. DeWalt
  2. DeWalt DCW200NT-XJ (zonder accu).

DeWalt DCW200NT-XJ (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCW200NT-XJ (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCW200NT-XJ  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DCW200NT-XJ (zonder accu).

Gewicht

1 kg

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt DCW200NT-XJ (zonder accu).

De DeWalt DCW200NT-XJ (zonder accu) is een krachtige vlakschuurmachine voor veelvuldig en intensief schuurwerk. De 18 volt schuurmachine heeft een variabel toerental van 8.000 tot 13.500 toeren per minuut, wat zorgt voor precisie in elke toepassing. De anti-slip handgreep en de dubbele koelwaaier met tegengewicht zorgen voor een minimale trillingsoverdracht naar de armen tijdens het werken. Schuurpapier bevestig je zowel met klemmen als met klittenband, waardoor je sneller tussen schuurvellen kunt wisselen en een betere stofafzuiging bereikt. Met de stofdichte schakelaar en lagers is de DCW200NT-XJ ook bestand tegen stoffige omstandigheden. In deze uitvoering worden 2 18 volt accu's meegeleverd, met een amperage van 5,0 Ah. Hiermee ga je voorzien van een krachtige en betrouwbare schuurmachine die je ondersteunt bij al je schuurprojecten.

Pluspunten
  • Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling

    .

    Dankzij de lage trillingswaarde van 3,8 m/s voel je ook tijdens intensief schuren de trillingen nauwelijks in je arm. Je kunt zelf kiezen of je het schuurpapier vastzet met klittenband of met een klem.

Minpunten
  • Er wordt geen schuurpapier meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCW200NT-XJ (zonder accu).

De DeWalt DCW200NT-XJ (zonder accu). weegt 1 kg.

De DeWalt DCW200NT-XJ (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap