1. DeWalt
 2. DeWalt DCW210P2-QW.

DeWalt DCW210P2-QW.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCW210P2-QW. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCW210P2-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DCW210P2-QW.

Gewicht

0,9 kg

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt DCW210P2-QW.

De DeWalt DCW210P2-QW excenterschuurmachine is perfect voor elk project. Dankzij het compacte design en de werking op accu kun je de machine overal gebruiken. De variabele snelheid zorgt ervoor dat je de schuursnelheid aan kunt passen aan het oppervlak dat je gaat schuren, en de 125 millimeter schuurschijf beweegt met een schuurcirkel van 2,6 millimeter. Hierdoor krijg je altijd een perfect resultaat, van meubels tot deuren of andere werkstukken. De stofzak die bij de machine wordt meegeleverd helpt bij het beperken van rondvliegend zaagsel. Als je liever een stofzuiger gebruikt, kun je deze aansluiten op de Airlock aansluiting. De stofdichte schakelaar en lagers zorgen er echter voor dat de excenterschuurmachine ook geschikt is voor gebruik op stoffige bouwplaatsen en in klushuizen. Hieraan toegevoegd krijg je bij deze uitvoering 2 18 volt accu's met een amperage van 5,0 Ah. Hiermee heb je dus altijd voldoende stroom om aan al jouw projecten te werken.

Pluspunten
 • Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling

  .

  Je kunt de meegeleverde DeWalt XR accu's ook gebruiken op andere elektrische gereedschappen van hetzelfde merk met hetzelfde accu platform

  .

  Door de lage trillingswaarde van 4,2 m/s voel je bij intensief schuren de trillingen bijna niet in je arm.

Minpunten
 • Er wordt geen schuurpapier meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCW210P2-QW.

De DeWalt DCW210P2-QW. weegt 0,9 kg.

De DeWalt DCW210P2-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap