1. DeWalt
 2. DeWalt DW743N.

DeWalt DW743N.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DW743N. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DW743N-QS  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DW743N.

Gewicht

37 kg

Vermogen

2000 W

Omschrijving van de DeWalt DW743N.

De DeWalt DW743N is een zeer veelzijdige zaag met een krachtige inductiemotor. Hij heeft een krachtig vermogen van 2000 watt en een draaisnelheid van 2850 toeren per minuut. Hij is als tafel-, afkort- en verstekzaag te gebruiken, waardoor je eindeloos veel mogelijkheden hebt. De DW743N is uitgerust met een uniek hendelmechanisme waarmee de beschermkap automatisch opent in de afkortstand. Zo ben je nog veiliger tijdens het zagen en het zagen gaat nog makkelijker dan voorheen. Ook de geïntegreerde stofafzuiging verdient een speciaal woord van lof. Dankzij deze stofafzuiging zuig je zaagsel probleemloos en snel weg, zodat je je werkplek schoon houdt en je ogen veilig blijven.

Pluspunten
 • De zaagmachine is snel en makkelijk om te schakelen tussen de afkort- en tafelzaagstand

  .

  Hij heeft een vermogen van 2000 watt en is daarmee een van de krachtigste in zijn categorie

  .

  Door het lage geluidsniveau is het prima te gebruiken in de werkplaats.

Minpunten
 • De maximale zaagdiepte is 'slechts' 68 millimeter.= De maximale zaagsdiepte is 'maar' 68 millimeter. Het netsnoer is met 1,6 meter behoorlijk kort.= Het netsnoer is met 1,6 meter behoorlijk kort.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DW743N.

De DeWalt DW743N. weegt 37 kg.

De DeWalt DW743N. heeft een vermogen van 2000 W.

Bekijk nog meer handgereedschap