1. DeWalt
  2. DeWalt DWE315KT.

DeWalt DWE315KT.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DWE315KT. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DWE315KT-QS  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DWE315KT.

Gewicht

1,5 kg

Vermogen

300 W

Omschrijving van de DeWalt DWE315KT.

Met de DeWalt DWE315KT heb je een multifunctionele tool in huis. De 300 watt motor van deze tool levert genoeg vermogen voor alle klussen die je wilt uitvoeren. Hij is ergonomisch ontworpen, waardoor hij makkelijk en comfortabel in de hand ligt. Daarnaast is hij voorzien van een led-verlichting, zodat je goed zicht hebt op je werk. Met de DeWalt DWE315KT is het ook mogelijk om stofvrij te werken door middel van stofafzuiging. Accessoires kun je moeiteloos wisselen, zo heb je binnen een mum van tijd een ander werktuig in de hand. De DeWalt DWE315KT is ideaal voor al je klussen in en om huis.

Pluspunten
  • Je gebruikt de multitool voor schuren, zagen, slijpen en schrapen door de oscillerende beweging. Opzetstukken kun je zonder extra gereedschap verwisselen. Je hebt door de geïntegreerde werklamp goed zicht op de klus.

Minpunten
  • Het is een relatief zware multitool met een gewicht van 1,5 kilogram.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DWE315KT.

De DeWalt DWE315KT. weegt 1,5 kg.

De DeWalt DWE315KT. heeft een vermogen van 300 W.

Bekijk nog meer handgereedschap