1. DeWalt
  2. DeWalt DWE349-QS.

DeWalt DWE349-QS.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DWE349-QS. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DWE349-QS  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DWE349-QS.

Gewicht

2,8 kg

Vermogen

650 W

Omschrijving van de DeWalt DWE349-QS.

Met de DeWalt DWE349-QS decoupeerzaag zaag je met gemak zowel recht als in verstek. De zaag heeft een vermogen van 600 watt en 3 pendelstanden, waardoor je aan de slag kunt met verschillende materialen zoals hout, aluminium en kunststof. In hout kun je tot 75 millimeter diep zagen en in metaal tot 15 millimeter diep. De variabele snelheid zorgt dat je gecontroleerd zaagt in elk soort materiaal. Met de gereedschapsloze zaagbladenwissel wissel je eenvoudig van zaagblad. Bovendien heeft de DeWalt DWE349-QS een constant toerental, waardoor je altijd gelijkmatig zaagt en mooie zaagsneden maakt. Met deze decoupeerzaag maak je perfecte zaagsneden in alle materialen.

Pluspunten
  • Doordat de voet kantelbaar is, kun je ook in verstek zagen. Dankzij de variabele snelheid kun je de zaagsnelheid perfect afstemmen op het te bewerken materiaal.

Minpunten
  • Er worden geen zaagbladen meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DWE349-QS.

De DeWalt DWE349-QS. weegt 2,8 kg.

De DeWalt DWE349-QS. heeft een vermogen van 650 W.

Bekijk nog meer handgereedschap