1. Dremel
  2. Dremel Fortiflex.

Dremel Fortiflex.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Dremel Fortiflex. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Dremel F0139100JA  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Dremel Fortiflex.

Gewicht

1,5 kg

Vermogen

300 W

Omschrijving van de Dremel Fortiflex.

De Dremel Fortiflex is een krachtig en veelzijdig gereedschap dat perfect geschikt is voor een breed scala aan stationaire klussen. Het beschikt over een krachtige 300 watt hangmotor, een Heavy Duty flexibele as, een verwisselbaar precisiehandstuk en een voetpedaal voor variabele snelheidsregeling tot wel 20.000 omwentelingen per minuut. Hiermee is de Dremel Fortiflex ideaal geschikt voor het uitvoeren van precisie- en krachtklussen, zoals het maken van sieraden, steenbewerking, houtbewerking en autorestauratie. Bovendien is het ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk: de accessoires zijn eenvoudig los- en vast te zetten met behulp van een click-systeem en het handstuk is ook met één druk op de knop te verwisselen.

Pluspunten
  • De multitool is geschikt voor meer gedetailleerd werk dankzij de roterende beweging. Opzetstukken kunnen zonder extra gereedschap worden verwisseld. Met de variabele snelheidsregeling verkrijg je een gecontroleerd werk.

Minpunten
  • In tegenstelling tot reguliere multitools is de Fortiflex stationair.

Veelgestelde vragen over de Dremel Fortiflex.

De Dremel Fortiflex. weegt 1,5 kg.

De Dremel Fortiflex. heeft een vermogen van 300 W.

Bekijk nog meer handgereedschap