1. Einhell
  2. Einhell TC-DW 225.

Einhell TC-DW 225.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Einhell TC-DW 225. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Einhell 4259930  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Einhell TC-DW 225.

Gewicht

3,2 kg

Vermogen

Omschrijving van de Einhell TC-DW 225.

De Einhell TC-DW 225 biedt een uitgebreide reikwijdte. Met deze excenterschuurmachine is de afmeting tussen de 110 en 165 centimeter instelbaar. Bovendien is er ook een 4 meter lange netsnoer voorzien. Hierdoor is het apparaat ideaal voor schuren op moeilijk bereikbare plekken, zoals plafonds, trapgaten, vloeren en vlieringen. De 225 millimeter schuurzool en de variabele schuursnelheid zorgen voor een snelle materiaalafname. Je kunt de schuurmachine ook aansluiten op een alleszuiger, waardoor je schoon kunt werken. Al het stof wordt opgevangen in de zuigslang. Daarnaast is de Einhell TC-DW 225 ook voorzien van een ergonomisch ontwerp. Dit maakt het apparaat comfortabel en gemakkelijk in gebruik. De hoogwaardige materialen waaruit de schuurmachine is gemaakt, maken het product erg stevig en duurzaam. Bovendien beschikt het apparaat ook over een veiligheidshendel, waardoor je de machine snel kunt uitschakelen.

Pluspunten
  • Voorzien met een uitschuifbare lans zodat je gemakkelijk bij het plafond kunt komen en niet hoeft te bukken bij de vloer. De aan-schakelaar kan vastgezet worden zodat je deze niet continu hoeft in te drukken. Je houdt de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling.

Minpunten
  • Je krijgt er 'slechts' 6 schuurpapiervlakken bij.

Veelgestelde vragen over de Einhell TC-DW 225.

De Einhell TC-DW 225. weegt 3,2 kg.

De Einhell TC-DW 225. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap