1. Einhell
  2. Einhell TC-RS 38 E.

Einhell TC-RS 38 E.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Einhell TC-RS 38 E. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Einhell 4462165  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Einhell TC-RS 38 E.

Gewicht

2 kg

Vermogen

Omschrijving van de Einhell TC-RS 38 E.

Met de Einhell TC-RS 38 E excentrische schuurmachine, kun je verschillende schuurklussen aanpakken voor binnen en buiten. Het is bijvoorbeeld een handig hulpmiddel om snel en makkelijk verf- of laklagen van meubels, panelen, deuren, auto's en boten te verwijderen. Met de klittenbandbevestiging wissel je eenvoudig het schuurpapier. De variabele snelheidsregeling stelt je in staat om de juiste snelheid te kiezen voor het beste schuurresultaat. De TC-RS 38 E heeft ook een stofopvangbak waardoor je werkplek schoon en overzichtelijk blijft. Daarnaast is er ook een accessoirekit meegeleverd, waarmee je de schuurmachine direct klaar voor gebruik kan maken. Met de TC-RS 38 E excentrische schuurmachine, kun je je schuurklussen aanpakken op een efficiënte en veilige manier.

Pluspunten
  • U houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling. Schuurpapier wissel je razendsnel en gemakkelijk dankzij de klittenbandbevestiging. Je bedient de schuurmachine eenvoudig met één hand, zodat je controle houdt over de manier van schuren.

Minpunten
  • Met een kabellengte van 2,5 meter heb je beperkte bewegingsvrijheid

    .

    Na verloop van tijd zal je de hoge trillingswaarde van 10,2 m/s in je armen gaan voelen door het langdurig schuren.

Veelgestelde vragen over de Einhell TC-RS 38 E.

De Einhell TC-RS 38 E. weegt 2 kg.

De Einhell TC-RS 38 E. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap