1. Einhell
  2. Einhell TE-AG 18 Li Solo (zonder accu).

Einhell TE-AG 18 Li Solo (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Einhell TE-AG 18 Li Solo (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Einhell 4431110  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Einhell TE-AG 18 Li Solo (zonder accu).

Gewicht

1,6 kg

Vermogen

Omschrijving van de Einhell TE-AG 18 Li Solo (zonder accu).

De Einhell TE-AG 18 Li Solo (zonder accu) is een krachtige haakse slijper van 18 volt die perfect is voor het uitvoeren van slijpwerkzaamheden in en om het huis. Dankzij het compacte model en het lage gewicht is deze haakse slijper gemakkelijk te hanteren. De slijpschijf heeft een diameter van 115 millimeter, waardoor je gemakkelijk metalen buizen en andere materialen kunt doorzagen. Voor extra veiligheid is de slijptol uitgerust met een softstart, wat betekent dat de slijpschijf niet meteen op volle snelheid draait bij het starten. Voor extra werkcomfort is de Einhell TE-AG 18 Li Solo voorzien van een extra handvat dat in 3 verschillende posities te monteren is. Hierdoor kun je de geplande klus altijd vanuit de juiste hoek aanpakken. Daarnaast is deze haakse slijper compatibel met het Power X-Change accuplatform, dus als je al een 18 volt accu hebt uit deze lijn, dan is het direct gebruiksklaar. Kortom, met de Einhell TE-AG 18 Li Solo (zonder accu) heb je een krachtige en veelzijdige haakse slijper in handen.

Pluspunten
  • Dankzij de werking op accu heb je alle bewegingsruimte en kun je ook op plekken zonder stroomvoorziening werken.De herstartbeveiliging voorkomt onverwacht inschakelen van de haakse slijper.De softstart zorgt voor een elektronische zachte aanloop en voorkomt wegspringen.

Minpunten
  • Er worden geen slijpschijven meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Einhell TE-AG 18 Li Solo (zonder accu).

De Einhell TE-AG 18 Li Solo (zonder accu). weegt 1,6 kg.

De Einhell TE-AG 18 Li Solo (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap