1. Einhell
  2. Einhell TE-JS 18 Li Solo (zonder accu).

Einhell TE-JS 18 Li Solo (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Einhell TE-JS 18 Li Solo (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Einhell 4321200  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Einhell TE-JS 18 Li Solo (zonder accu).

Gewicht

1,8 kg

Vermogen

Omschrijving van de Einhell TE-JS 18 Li Solo (zonder accu).

De Einhell TE-JS 18 Li Solo (zonder accu) is een krachtige decoupeerzaag die je helpt bij het maken van nauwkeurige en secuur uitgevoerde zaagsneden. De zaag heeft een rustige opstart waardoor hij ook voor de minder ervaren klusser zeer gebruiksvriendelijk is. Je hebt met de 4 instelbare pendelstanden de mogelijkheid om snel en efficiënt aan de slag te gaan met je zaagwerk. In hout is de maximaal diepte van de zaagsnede 80 millimeter, in metaal tot 12 millimeter en in kunststof tot 10 millimeter. De Einhell TE-JS 18 Li Solo wordt zonder accu geleverd, maar als je al een 18 volt accu uit het Einhell X-Change accuplatform thuis hebt, dan past deze ook op de decoupeerzaag. De Einhell TE-JS 18 Li Solo is een krachtige decoupeerzaag die je een grote mate van controle geeft over de zaagsnede. Dankzij de instelbare pendelstanden is het mogelijk om de diepte van de zaagsnede te bepalen. Je kunt kiezen uit een diepte van 80 millimeter in hout, 12 millimeter in metaal en 10 millimeter in kunststof. De decoupeerzaag wordt zonder accu geleverd, maar als je al een 18 volt accu uit het Einhell X-Change accuplatform thuis hebt, dan past deze ook op de decoupeerzaag. Bovendien is de zaag zeer gebruiksvriendelijk waardoor hij ook geschikt is voor de minder ervaren klussers.

Pluspunten
  • Je hebt volledige draadloze vrijheid door de werking op accu. De ingebouwde verlichting biedt je goed zicht op het werkstuk. Het antikl1interhulpstuk voorkomt splinteren tijdens het fijnere zaagwerk.

Minpunten
  • Constante elektronica ontbreekt, waardoor het toerental bij zware zaagklussen kan afnemen.

Veelgestelde vragen over de Einhell TE-JS 18 Li Solo (zonder accu).

De Einhell TE-JS 18 Li Solo (zonder accu). weegt 1,8 kg.

De Einhell TE-JS 18 Li Solo (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap