1. Einhell
  2. Einhell TE-MG 300 EQ.

Einhell TE-MG 300 EQ.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Einhell TE-MG 300 EQ. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Einhell 4465150  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Einhell TE-MG 300 EQ.

Gewicht

3,1 kg

Vermogen

300 W

Omschrijving van de Einhell TE-MG 300 EQ.

De Einhell TE-MG 300 EQ is de perfecte multitool voor de doe-het-zelvers. Dankzij de softgrip handgreep ligt de multitool goed in de hand, waardoor je comfortabel en nauwkeurig kunt werken. Met de meegeleverde accessoires kun je verschillende materialen bewerken. Ook heeft de Einhell TE-MG 300 EQ een ergonomische uitvoering en is hij makkelijk te bedienen. Deze multitool is licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor je overal eenvoudig mee aan de slag kunt. De stofafzuiging met filter en de afzuigopening zorgen bovendien voor een optimale stofafzuiging tijdens het bewerken.

Pluspunten
  • Geschikt voor schuren, zagen, slijpen en schrapen dankzij de oscillerende beweging. Ook onder belasting blijft het toerental gelijk, door de constante elektronica. Opzetstukken wissel je helemaal zonder gereedschap.

Minpunten
  • Er is geen verlichting voor het werken in donkere plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Einhell TE-MG 300 EQ.

De Einhell TE-MG 300 EQ. weegt 3,1 kg.

De Einhell TE-MG 300 EQ. heeft een vermogen van 300 W.

Bekijk nog meer handgereedschap