1. Einhell
  2. Einhell TE-RS 18 LI E + 2,5 Ah accu.

Einhell TE-RS 18 LI E + 2,5 Ah accu.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Einhell TE-RS 18 LI E + 2,5 Ah accu. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Einhell 4512097  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Einhell TE-RS 18 LI E + 2,5 Ah accu.

Gewicht

1,1 kg

Vermogen

Omschrijving van de Einhell TE-RS 18 LI E + 2,5 Ah accu.

Je kunt direct aan de slag met de Einhell TE-RS 18 LI E + 2,5 Ah accu. Met dit set krijg je namelijk een 18 volt 2,5 Ah accu meegeleverd. Grotere oppervlakken schuur je snel met de Einhell TE-RS 18 Li E excenterschuurmachine. De variabele toerentalregeling stelt je in staat om de schuursnelheid af te stemmen op het materiaal, waardoor je nauwkeurig en met een mooi schuurresultaat kunt werken. Met de geïntegreerde stofafzuiging blijft je werkplek stofvrij. Wil je zelfs grotere oppervlakken schuren? Dan sluit je gemakkelijk een bouwstofzuiger aan op de machine. De schuurmachine werkt op accu, waardoor je geen gedoe hebt met een verlengsnoer of een stopcontact dat te ver weg is. De accu is onderdeel van het Power-X-Change 18 volt accuplatform. Hiermee kun je ook ander Einhell accugereedschap van hetzelfde platform gebruiken. Met de Einhell TE-RS 18 LI E + 2,5 Ah accu ben je klaar om je projecten af te werken. Met de variabele toerentalregeling stel je de schuursnelheid in op het materiaal en met de geïntegreerde stofafzuiging blijft je werkplek stofvrij. De accu is onderdeel van het Power-X-Change 18 volt accuplatform. Zo kun je met dit platform nog meer Einhell accugereedschap gebruiken voor al je projecten.

Pluspunten
  • Met deze set kun je direct beginnen met al je klussen. Je bepaalt zelf de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling. Dankzij het gewicht van 1,1 kilogram is de schuurmachine zeer licht.

Minpunten
  • Je krijgt er slechts 1 schuurpapiertje bij.

Veelgestelde vragen over de Einhell TE-RS 18 LI E + 2,5 Ah accu.

De Einhell TE-RS 18 LI E + 2,5 Ah accu. weegt 1,1 kg.

De Einhell TE-RS 18 LI E + 2,5 Ah accu. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap