1. Einhell
  2. Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu).

Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Einhell 4462010  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu).

Gewicht

1,1 kg

Vermogen

Omschrijving van de Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu).

De Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu) excenterschuurmachine is een uiterst krachtige schuurmachine met variabele snelheid. Hierdoor kun je zeer nauwkeurig schuren en heb je een perfect resultaat. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een bouwstofzuiger aan te sluiten voor een stofvrije omgeving. Je hebt geen last van een verlengsnoer of een stopcontact dat zich ver weg bevindt, want de schuurmachine werkt op accu. Deze uitvoering wordt niet met een accu geleverd, maar als je al een Einhell Power-X-Change 18 volt accu thuis hebt, dan kun je deze gebruiken. De excenterschuurmachine is erg gebruiksvriendelijk. De ergonomische grip zorgt voor een comfortabele houding, waardoor je langer achter elkaar kunt werken. De schuurmachine is licht van gewicht, waardoor je ook op moeilijk bereikbare plaatsen kunt schuren. Bovendien heeft de machine een rubberen afdichting, waardoor je geen last hebt van stofoverlast. Met de Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu) excenterschuurmachine krijg je een perfect schuurresultaat én een stofvrije omgeving.

Pluspunten
  • Je behoudt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling. Met een gewicht van 1,1 kilogram is de schuurmachine uiterst licht. Je bedient de schuurmachine eenvoudig met één hand, waardoor je de controle houdt over de manier van schuren.

Minpunten
  • Je krijgt er slechts één schuurvel bij.

Veelgestelde vragen over de Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu).

De Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu). weegt 1,1 kg.

De Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap