1. Einhell
  2. Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu).

Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Einhell 4514210  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu).

Gewicht

1,3 kg

Vermogen

Omschrijving van de Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu).

De Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo is een krachtige 18-volt boormachine die ideaal is voor zowel kleine als zware schroefklussen. Met een koppel van 60 Nm en 22 koppelstanden kun je gaten tot 30 millimeter boren in hout of andere materialen. De boormachine wordt geleverd zonder accu en acculader. Dankzij de twee versnellingen en de LED-verlichting kun je de Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo in iedere situatie gebruiken. Daarbij is deze boormachine onderdeel van het Power-X-Change accuplatform van Einhell. Heb je al een 18 volt accu in huis? Dan kun je deze ook gebruiken met deze schroefboormachine. Zo heb je altijd een krachtige boor bij de hand voor al je klussen.

Pluspunten
  • Je boort gaten die maximaal 30 millimeter groot zijn in hout, wat voor bijna alle klussen rondom het huis voldoende is. Dankzij de geïntegreerde werklamp kun je ook op donkere plekken goed zien wat je doet wanneer je schroeft of boort. Je kunt de boormachine ook gebruiken voor het verwijderen van dikke of verroeste schroeven, dankzij de hoge maximaal koppel van 60 Nm.

Minpunten
  • Er worden geen bits of boortjes meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu).

De Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu). weegt 1,3 kg.

De Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap