1. Overig
  2. Fein Multimaster MM500 Top.

Fein Multimaster MM500 Top.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Fein Multimaster MM500 Top. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Fein 72296761000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Fein Multimaster MM500 Top.

Gewicht

1,4 kg

Vermogen

350 W

Omschrijving van de Fein Multimaster MM500 Top.

De Fein Multimaster MM500 Top multitool is een onmisbaar stuk gereedschap voor klussen en reparaties in en om het huis. Met 500 watt vermogen en 30 meegeleverde accessoires is deze multifunctionele tool je ideale partner bij het verwijderen van oude tegels in je badkamer of het zagen van metalen buizen, kozijnen of schroeven. Met de verschillende zaagbladen en schuurvellen is het verwijderen van verf- of laklagen geen enkel probleem. Bovendien is deze tool voorzien van een comfortabele softgrip en kun je met de afzuiginrichting stofvrij werken. Met de Fein Multimaster MM500 Top multitool heb je in één keer een complete set gereedschap in huis om alle mogelijke toepassingen uit te voeren. De Fein Multimaster MM500 Top multitool is een waardevolle aanwinst voor elke klusser of hersteller. Met 500 watt vermogen en 30 toebehoren heb je alles wat je nodig hebt om te knippen, schuren, tegelen, boren en zagen. Met de verschillende zaagbladen en schuurvellen kun je elk oppervlak van verf- of laklagen ontdoen. Deze multifunctionele tool is makkelijk in gebruik dankzij de comfortabele softgrip en afzuiginrichting. Je hebt met het gereedschap dus alles in huis om zowel kleine als grote klussen uit te voeren. Met de Fein Multimaster MM500 Top multitool ben je altijd voorzien van de juiste gereedschappen en toebehoren om de klus te klaren.

Pluspunten
  • Je gebruikt de multitool om te schuren, zagen, slijpen en schrapen dankzij de oscillerende beweging. Je hebt een groot bereik dankzij het 5 meter lange netsnoer. Er worden 30 accessoires meegeleverd, zodat je in 1 keer een complete set in huis hebt voor verschillende soorten werk.

Minpunten
  • Verlichting om je werk beter te zien ontbreekt.

Veelgestelde vragen over de Fein Multimaster MM500 Top.

De Fein Multimaster MM500 Top. weegt 1,4 kg.

De Fein Multimaster MM500 Top. heeft een vermogen van 350 W.

Bekijk nog meer handgereedschap