1. Overig
  2. Ferm OTM1006.

Ferm OTM1006.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Ferm OTM1006. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Ferm OTM1006  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Ferm OTM1006.

Gewicht

0,7 kg

Vermogen

Omschrijving van de Ferm OTM1006.

Met de Ferm OTM1006 kun je ieder klusje aanpakken. Of je nu moet zagen, slijpen, schrapen of schuren, deze multitool heeft de kracht om ieder project te voltooien. Je hebt de vrijheid om overal te werken, omdat deze tool op een 12 volt accu werkt. Met 18.000 oscillerende bewegingen per minuut ben je altijd verzekerd van een perfect resultaat. Er worden 8 accessoires meegeleverd, waarmee je de opzetstukken eenvoudig kunt wisselen. De Ferm OTM1006 wordt geleverd in een handige opbergkoffer. Met de Ferm OTM1006 heb je altijd het juiste gereedschap binnen handbereik. Met een kleine handgreep kun je de oscillerende beweging instellen, zodat je altijd de beste resultaten kunt behalen. Je hebt de keuze uit verschillende soorten opzetstukken, zoals een slijkhaak, een slijpschijf en een schuurpapier. Met de variabele snelheid heb je altijd volledige controle over je project. Het is een krachtig en flexibel gereedschap dat je overal kunt gebruiken.

Pluspunten
  • Geschikt voor schuren, zagen en schrapen door de oscillerende beweging. Je werkt geheel draadloos door de stroomvoorziening via accu.

Minpunten
  • Sleutels worden gebruikt om opzetstukken te verwisselen.

Veelgestelde vragen over de Ferm OTM1006.

De Ferm OTM1006. weegt 0,7 kg.

De Ferm OTM1006. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap