1. Overig
  2. Gardena ComfCut 50/18V P4A Solo (zonder accu).

Gardena ComfCut 50/18V P4A Solo (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Gardena ComfCut 50/18V P4A Solo (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Gardena 14730-55.000.00  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Gardena ComfCut 50/18V P4A Solo (zonder accu).

Gewicht

2,7 kg

Vermogen

Omschrijving van de Gardena ComfCut 50/18V P4A Solo (zonder accu).

Productnaam: Gardena ComfCut 50/18V P4A Solo (zonder accu). Productbeschrijving: Met de Gardena ComfortCut 50/18V P4A Solo (zonder accu) kun je middelgrote heggen met een hoogte tot je schouders en een takdikte van 20 millimeter makkelijk en comfortabel snoeien. Met een meslengte van 50 centimeter zorgt hij voor een precisie snoeibeurt. Aan het uiteinde van het blad zit een stootbescherming die ervoor zorgt dat het zaagblad wordt geschermd wanneer je vlak boven de grond of langs muren snoeit. Daarnaast heeft het product ook een led indicator die je op de hoogte houdt van de laadstatus van de accu. Zo weet je precies wanneer het tijd is voor een welverdiende pauze. Heb je al een 18 volt accu thuis liggen dat onderdeel is van het POWER FOR ALL ALLIANCE accu platform? Dan gebruik je die ook op deze heggenschaar. Dankzij deze efficiënte en krachtige heggenschaar ben je verzekerd van een perfecte snoeibeurt.

Pluspunten
  • De heggenschaar is onderdeel van het Gardena Power For All 18V accu platform

    .

    Heb je een accu uit hetzelfde accu platform? Dan kun je deze ook gebruiken voor dit apparaat. Dankzij het werken met een accu ben je niet gebonden aan verlengsnoeren. Je hoeft je niet in allerlei bochten te wringen om te snoeien dankzij het draaibare handvat.

Minpunten
  • Er wordt geen accu meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Gardena ComfCut 50/18V P4A Solo (zonder accu).

De Gardena ComfCut 50/18V P4A Solo (zonder accu). weegt 2,7 kg.

De Gardena ComfCut 50/18V P4A Solo (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap