1. Karcher
 2. Karcher HGE 18-45 Battery Set.

Karcher HGE 18-45 Battery Set.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher HGE 18-45 Battery Set. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 1.444-231.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher HGE 18-45 Battery Set.

Gewicht

2,7 kg

Vermogen

Omschrijving van de Karcher HGE 18-45 Battery Set.

De Kärcher HGE 18-45 Battery Set is een uiterst krachtige heggenschaar. Het lemmet is 45cm lang en de maximale takdikte is 18mm. Met deze heggenschaar heb je een professionele scherpte, waarmee je gemakkelijk takken op maat kan knippen. Het gereedschap is ook licht van gewicht: 2,7 kilogram. Hierdoor kun je veel langer achter elkaar werken, zonder dat je de volgende dag spierpijn hebt. Ook heeft de Kärcher HGE 18-45 Battery Set een ergonomisch handvat, waardoor het werken nog prettiger wordt. Daarnaast is de accu ook onderdeel van het Kärcher 18V accu platform. Dit betekent dat je eenvoudig de accu's kunt uitwisselen met ander (tuin)gereedschap, zonder dat je een andere accu hoeft aan te schaffen. De Kärcher HGE 18-45 Battery Set is een ideale heggenschaar voor iedereen die op zoek is naar een krachtig, lichtgewicht gereedschap. Bovendien worden de benodigde accu en acculader meegeleverd, waardoor je gelijk aan de slag kunt.

Pluspunten
 • De accu maakt deel uit van het Kärcher 18V accu-platform, waardoor u de accu ook voor ander (tuin)gereedschap met hetzelfde accu-platform kunt gebruiken

  .

  Door het draaibare handvat hoef je je niet in allerlei grote bochten te wringen tijdens het snoeien

  .

  Dankzij het lage gewicht van 2,7 kilogram kun je langere tijd onvermoeid werken.

Minpunten
 • Je snoeit alleen dunne takken tot 18 millimeter dikte.

Veelgestelde vragen over de Karcher HGE 18-45 Battery Set.

De Karcher HGE 18-45 Battery Set. weegt 2,7 kg.

De Karcher HGE 18-45 Battery Set. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap