1. Karcher
  2. Karcher HGE 18-50 Battery Set.

Karcher HGE 18-50 Battery Set.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher HGE 18-50 Battery Set. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 1.444-241.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher HGE 18-50 Battery Set.

Gewicht

2,9 kg

Vermogen

Omschrijving van de Karcher HGE 18-50 Battery Set.

De Kärcher HGE 18-50 Battery Set is een snoerloze heggenschaar die perfect is voor het snoeien van haagbeplanting. Het lemmet heeft een lengte van 50 centimeter en kan takken met een maximale dikte van 22 millimeter snoeien. De accu en de acculader worden meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt. De meegeleverde snoeikam veegt alle afgesneden takken naar beneden, zodat ze niet terug in de heg vallen. Met een lichtgewicht van 2,9 kilogram is de Kärcher HGE 18-50 Battery Set eenvoudig te gebruiken. Het ergonomische handvat zorgt ervoor dat je comfortabel kunt werken zonder dat je de volgende dag spierpijn in je armen hebt. Daarnaast is de accu onderdeel van het Kärcher 18V accu platform. Hierdoor kun je de accu's uitwisselen met andere (tuin)gereedschappen die onderdeel zijn van hetzelfde platform. Dit stelt je in staat om je tuin nog efficiënter te onderhouden.

Pluspunten
  • Je hoeft je niet vast te binden aan verlengsnoeren en stopcontacten dankzij de werking op accu. Door het 180 graden draaibare handvat hoef je je niet in allerlei bochten te wringen tijdens het snoeien. De accu maakt onderdeel uit van het Kärcher 18V accu platform, waardoor je de accu ook voor ander (tuin)gereedschap kunt gebruiken met hetzelfde accu platform.

Minpunten
  • Na ongeveer 40 minuten is de accu leeg, dus bij lange klussen moet je de accu tussendoor opladen.

Veelgestelde vragen over de Karcher HGE 18-50 Battery Set.

De Karcher HGE 18-50 Battery Set. weegt 2,9 kg.

De Karcher HGE 18-50 Battery Set. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap