1. Karcher
  2. Karcher HGE 36-60 Battery Set.

Karcher HGE 36-60 Battery Set.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher HGE 36-60 Battery Set. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 1.444-251.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher HGE 36-60 Battery Set.

Gewicht

3,3 kg

Vermogen

Omschrijving van de Karcher HGE 36-60 Battery Set.

De Kärcher HGE 36-60 Battery Set is een krachtige draadloze heggenschaar die je gebruikt voor het knippen en vormen van heggen. Het lemmet is 60 centimeter lang en is geschikt voor het snoeien van stevige takken met een maximale dikte van 26 millimeter. Met de set heb je direct alles wat je nodig hebt, want er wordt een 36 volt accu en snellader meegeleverd. Je kunt de eerste stand selecteren voor precieze contoursnedes en de maximale snelheid voor dikke en dichtgegroeide heggen. De meegeleverde snoeikam veegt alle takken op de grond, zodat je geen last hebt van losse twijgen in de heg. Het ergonomische handvat zorgt ervoor dat je prettig doorwerkt. Bovendien is de accu onderdeel van het Kärcher 36V accu platform. Hiermee kun je de accu's uitwisselen met ander (tuin)gereedschap dat onderdeel uitmaakt van hetzelfde platform. Met de Kärcher HGE 36-60 Battery Set kun je op een gemakkelijke en veilige manier de heg in de gewenste vorm knippen.

Pluspunten
  • Je gebruikt de meegeleverde Karcher 36V accu ook op ander accu gereedschap met hetzelfde accu platform. Met het 180 graden draaibare handvat hoef je jezelf niet in allerlei bochten te wringen tijdens het snoeien. Door de ruime mesafstand kun je ook stevige takken met een dikte van maximaal 26 millimeter snoeien.

Minpunten
  • Door het gewicht van 3,3 kilogram krijg je na verloop van tijd last van je armen.

Veelgestelde vragen over de Karcher HGE 36-60 Battery Set.

De Karcher HGE 36-60 Battery Set. weegt 3,3 kg.

De Karcher HGE 36-60 Battery Set. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap