1. Karcher
 2. Kärcher K2 Battery Set.

Kärcher K2 Battery Set.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Kärcher K2 Battery Set. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 1.117-220.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Kärcher K2 Battery Set.

Gewicht

4,5 kg

Vermogen

Omschrijving van de Kärcher K2 Battery Set.

Met de Kärcher K2 Battery Set kun je de kleine oppervlakken rondom je huis, zoals fietsen, kleine auto's en motoren, grondig en snel schoonmaken. Dankzij de accu-aandrijving ben je niet gebonden aan een stopcontact en kun je gedurende 17 minuten schoonmaken. Je kunt het apparaat aansluiten op een kraan of de aanzuigslang in een emmer water stoppen als er geen wateraansluiting in de buurt is. De K2 Battery Set is uitgerust met een scherm waarop je precies kunt zien hoe lang de accu nog meegaat en hoe hoog het drukniveau is. Verder beschik je over 2 verschillende spuitlansen, zodat je een zachte waterstraal en een turbostraal kunt gebruiken. De accu is onderdeel van het 36V/5,0 Ah Kärcher accuplatform, waardoor je hem gemakkelijk kunt uitwisselen met ander (tuin)gereedschap dat onderdeel is van hetzelfde platform. Met de Kärcher K2 Battery Set zorg je er gemakkelijk voor dat de kleine oppervlakken in je huis weer als nieuw glanzen. Schoonmaken op accu geeft je de vrijheid om overal te schoonmaken, zonder dat je afhankelijk bent van een stopcontact. Kies uit 2 verschillende spuitlansen en geniet van de flexibiliteit van het Kärcher accuplatform.

Pluspunten
 • De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk optimaal aanpast aan de te reinigen taak

  .

  Omdat de hogedrukreiniger op accu werkt, ben je niet gebonden aan een stopcontact

  .

  Je kunt diverse reinigingsklussen aanpakken met gebruik van de bijgeleverde vuilfrees, hogedrukpistool, waterfilter en spuitlans.

Minpunten
 • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel en riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Kärcher K2 Battery Set.

De Kärcher K2 Battery Set. weegt 4,5 kg.

De Kärcher K2 Battery Set. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap