1. Karcher
  2. Karcher K2 Power Control.

Karcher K2 Power Control.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K2 Power Control. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 1.673-600.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K2 Power Control.

Gewicht

4,3 kg

Vermogen

1400 W

Omschrijving van de Karcher K2 Power Control.

De Karcher K2 Power Control is de perfecte oplossing voor al je kleine reinigingsklussen. Met een werkdruk van 110 bar en een wateropbrengst van 360 liter per uur ben je binnen een mum van tijd klaar. Met de regelbare waterdruk is de klus perfect op de reinigingsklus af te stellen. De bijbehorende app biedt ondersteuning en geeft je ook handige tips voor een optimaal resultaat. Met het hogedrukpistool en de 5 meter lange hogedrukslang ben je direct klaar om aan de slag te gaan. Het lange handvat en de wieltjes maken het mogelijk om de hogedrukreiniger gemakkelijk mee te nemen naar andere plekken in je tuin. De hogedrukreiniger biedt een schoon resultaat, zelfs in moeilijk bereikbare plekken. Dankzij het energiezuinige ontwerp is ook het energieverbruik gering en heb je een lange levensduur.

Pluspunten
  • De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk perfect op de schoonmaakklus aanpast

    .

    Dankzij de wielen verplaats je de hogedrukreiniger eenvoudig. Het automatische start/stop systeem vermindert onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel en riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Karcher K2 Power Control.

De Karcher K2 Power Control. weegt 4,3 kg.

De Karcher K2 Power Control. heeft een vermogen van 1400 W.

Bekijk nog meer handgereedschap