1. Karcher
  2. Karcher K2 Power Control Bike.

Karcher K2 Power Control Bike.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K2 Power Control Bike. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 6.295-763.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K2 Power Control Bike.

Gewicht

4,3 kg

Vermogen

1400 W

Omschrijving van de Karcher K2 Power Control Bike.

Met de Kärcher K2 Power Control Bike krijg je een complete set die je kleine reinigingsklussen gemakkelijker maakt. De hogedrukreiniger heeft een maximale werkdruk van 110 bar en een reinigingscapaciteit van 20 vierkante meter per uur. Hiermee kun je bijvoorbeeld je (motor)fiets en velgen makkelijk schoonmaken. Daarnaast krijg je ook een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, velgenwasborstel en wasmiddel meegeleverd. Met de regelbare werkdruk pas je de druk aan op jouw klus. Zo voorkom je beschadiging van de lak op je fiets. Met de wielen en het lange handvat rol je de Kärcher K2 gemakkelijk achter je aan. Zo ben je klaar voor al je kleine reinigingsklussen.

Pluspunten
  • Je krijgt een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, velgenwasborstel en wasmiddel meegeleverd. De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus afstemt. Dankzij de wielen verplaats je de hogedrukreiniger gemakkelijk.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger en riool- of tuinslang bij de levering.

Veelgestelde vragen over de Karcher K2 Power Control Bike.

De Karcher K2 Power Control Bike. weegt 4,3 kg.

De Karcher K2 Power Control Bike. heeft een vermogen van 1400 W.

Bekijk nog meer handgereedschap