1. Karcher
  2. Karcher K2 Power Control Car & Home.

Karcher K2 Power Control Car & Home.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K2 Power Control Car & Home. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 1.673-607.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K2 Power Control Car & Home.

Gewicht

4,3 kg

Vermogen

1400 W

Omschrijving van de Karcher K2 Power Control Car & Home.

De Karcher K2 Power Control Car & Home is een perfecte oplossing voor elke tuinschoonmaakklus. Het apparaat is licht en kan gemakkelijk worden verplaatst dankzij het lange handvat en de wieltjes. Met een waterdruk tot wel 110 bar is hij krachtig genoeg om al je schoonmaakklussen aan te kunnen. In de verpakking zit ook een wasborstel, terrasreiniger en diverse reinigingsmiddelen. De Karcher K2 Power Control Car & Home biedt je ook de mogelijkheid om met behulp van de bijbehorende app extra tips en trucs te krijgen om het meeste uit je apparaat te halen. Zo ben je altijd verzekerd van een perfecte schoonmaak. Met de Karcher K2 Power Control Car & Home heb je een krachtige en flexibele hogedrukreiniger in huis!

Pluspunten
  • Je maakt verschillende schoonmaakklussen met de meegeleverde terrasreiniger, vuildrukker, wasborstel, waterfilter en spuitlans. De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je deze goed aanpast aan de reinigingsklus. Het automatische start-stopsysteem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • Je krijgt geen riolerings- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Karcher K2 Power Control Car & Home.

De Karcher K2 Power Control Car & Home. weegt 4,3 kg.

De Karcher K2 Power Control Car & Home. heeft een vermogen van 1400 W.

Bekijk nog meer handgereedschap