1. Karcher
  2. Karcher K2 Power Control Home.

Karcher K2 Power Control Home.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K2 Power Control Home. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 1.673-603.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K2 Power Control Home.

Gewicht

4,3 kg

Vermogen

1400 W

Omschrijving van de Karcher K2 Power Control Home.

De Karcher K2 Power Control Home is de perfecte aanvulling voor je schoonmaakroutine. Het apparaat heeft een krachtige motor die een waterdruk tot maximaal 110 bar produceert. Je kunt de druk makkelijk instellen op het display waardoor je perfect de controle houdt over elke schoonmaaktaak. De 5 meter lange hogedrukslang zorgt ervoor dat je alle hoeken van je huis kunt bereiken. Daarnaast wordt de terrasreiniger meegeleverd, waardoor je gemakkelijk grote oppervlakken kunt reinigen. Voor het verwijderen van hardnekkig vuil is de vuilfrees met roterende puntstraal je beste vriend. Dankzij de in hoogte verstelbare telescoopsteel werk je altijd comfortabel. Daarnaast biedt de bijbehorende app ondersteuning om het meeste uit je apparaat te halen. Je krijgt praktische tips en trucs die je helpen bij elke schoonmaaktaak. De Karcher K2 Power Control Home is zo ontworpen dat je de schoonmaakklussen eenvoudig en veilig kunt uitvoeren, zodat je zorgeloos kunt genieten van het resultaat.

Pluspunten
  • Je kunt verschillende schoonmaakklussen aanpakken met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees en waterfilter. De regelbare waterdruk stelt je in staat om de waterdruk goed aan te passen aan de schoonmaakklus. Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodig verbruik van de motor.

Minpunten
  • De hogedrukreiniger wordt geleverd zonder rioolslang, wasborstel en tuinslang.

Veelgestelde vragen over de Karcher K2 Power Control Home.

De Karcher K2 Power Control Home. weegt 4,3 kg.

De Karcher K2 Power Control Home. heeft een vermogen van 1400 W.

Bekijk nog meer handgereedschap