1. Karcher
  2. Karcher K2 Power Control Home & Bike.

Karcher K2 Power Control Home & Bike.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K2 Power Control Home & Bike. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 6.295-763.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K2 Power Control Home & Bike.

Gewicht

4,3 kg

Vermogen

1400 W

Omschrijving van de Karcher K2 Power Control Home & Bike.

De Kärcher K2 Power Control Home & Bike is een complete hogedrukreiniger met veel extra accessoires. Je krijgt er naast de hogedrukreiniger ook een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, terrasreiniger, velgenwasborstel en wasmiddel bij. Je kunt dus verschillende reinigingsklussen uitvoeren, zoals het schoonmaken van je (motor)fiets en terras. Met de regelbare waterdruk tot 110 bar en een wateropbrengst van 360 liter per uur heb je de controle over elke taak. Daarnaast werk je comfortabel en met de juiste werkhouding dankzij de telescopische steel. De vuilfrees is bijzonder handig voor hardnekkig vuil. Wil je grote oppervlakken schoonmaken? Dan gebruik je de meegeleverde terrasreiniger. Met behulp van het lange handvat en de wieltjes neem je de K2 Power Control Home & Bike gemakkelijk mee naar een andere plek in je tuin. Daarnaast is het energiezuinig en heeft het een lage geluidsproductie. Zo kun je rustig aan de slag en heb je geen last van lawaai. Geniet van het gemak en schoonmaakresultaat van de Kärcher K2 Power Control Home & Bike.

Pluspunten
  • Je krijgt een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, terrasreiniger, velgenwasborstel en wasmiddel meegeleverd.De regelbare waterdruk tot 110 bar zorgt ervoor dat je de waterdruk goed af kan stemmen op de reinigingsklus.Dankzij de wielen kun je de hogedrukreiniger makkelijk verplaatsen.

Minpunten
  • Je krijgt geen autowasborstel en geen riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Karcher K2 Power Control Home & Bike.

De Karcher K2 Power Control Home & Bike. weegt 4,3 kg.

De Karcher K2 Power Control Home & Bike. heeft een vermogen van 1400 W.

Bekijk nog meer handgereedschap