1. Karcher
  2. Karcher K3 Power Control Bike.

Karcher K3 Power Control Bike.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K3 Power Control Bike. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 6.295-763.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K3 Power Control Bike.

Gewicht

5,4 kg

Vermogen

1600 W

Omschrijving van de Karcher K3 Power Control Bike.

De Kärcher K3 Power Control Bike is een unieke hogedrukreiniger die kleinere reinigingsklussen makkelijk en efficiënt uitvoert. Met deze reiniger krijg je naast de K3-hogedrukreiniger ook een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, velgenwasborstel en wasmiddel. Met een maximale werkdruk van 120 bar en een reinigingscapaciteit van 25 vierkante meter per uur, is de K3 perfect voor het schoonmaken van zwaar vervuilde (motor)fietsen, tuinmeubelen en velgen. Met de regelbare werkdruk kun je de druk aanpassen aan je klus, zodat de lak van de fiets niet beschadigd raakt. De K3 is tevens gemakkelijk te verplaatsen met de wielen en het lange handvat. De Kärcher K3 Power Control Bike is een uiterst gebruiksvriendelijke hogedrukreiniger die je kleine reinigingsklussen in een mum van tijd afhandelt. Deze reiniger heeft een groot vermogen en een compact formaat, waardoor je hem gemakkelijk kan dragen of achter je aan kan rollen. De K3-hogedrukreiniger is voorzien van een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, velgenwasborstel en wasmiddel, waarmee je kleine oppervlakken makkelijk en effectief schoonmaakt. Dankzij de regelbare werkdruk kun je zelf bepalen hoeveel druk je nodig hebt voor je klus. Hierdoor kan je de lak van de fiets niet beschadigen en krijg je altijd een perfecte reiniging.

Pluspunten
  • Je krijgt een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, velgenwasborstel en wasmiddel meegeleverd. Deregelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus afstelt. Dankzij de wielen verplaats je de hogedrukreiniger gemakkelijk.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel, en riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Karcher K3 Power Control Bike.

De Karcher K3 Power Control Bike. weegt 5,4 kg.

De Karcher K3 Power Control Bike. heeft een vermogen van 1600 W.

Bekijk nog meer handgereedschap