1. Karcher
  2. Karcher K3 Power Control Home.

Karcher K3 Power Control Home.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K3 Power Control Home. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 1.676-103.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K3 Power Control Home.

Gewicht

5,4 kg

Vermogen

1600 W

Omschrijving van de Karcher K3 Power Control Home.

Met de Karcher K3 Power Control Home wordt het schoonmaken van je tuin naar een hoger niveau gebracht. Deze hogedrukreiniger heeft een regelbare werkdruk van 120 bar en een wateropbrengst van 380 liter per uur, waardoor kleinere klussen rondom je huis zoals het schoonspuiten van tuinmeubelen of het reinigen van je terras geen enkel probleem meer zullen zijn. Met de bijbehorende app kies je eenvoudig de juiste druk, zodat je spullen weer zo goed als nieuw zullen zijn. De Karcher K3 Power Control Home is uitgerust met een tank voor reinigingsmiddelen, een terrasreiniger, spuitlans, vuilfrees en een waterfilter. Zo ben je altijd op de juiste manier uitgerust voor het gewenste resultaat. De 7 meter lange hogedrukslang in combinatie met de verstelbare telescoopsteel geven je voldoende bereik en flexibiliteit om comfortabel te werken, waardoor je het schoonmaken van je tuin tot een kinderspel maakt.

Pluspunten
  • Je voert diverse reinigingsklussen uit met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees en waterfilter. De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed afstemt op de reinigingsklus. Het automatische start/stopsysteem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • Je krijgt geen wasborstel, riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Karcher K3 Power Control Home.

De Karcher K3 Power Control Home. weegt 5,4 kg.

De Karcher K3 Power Control Home. heeft een vermogen van 1600 W.

Bekijk nog meer handgereedschap