1. Karcher
  2. Karcher K4 Power Control Home.

Karcher K4 Power Control Home.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K4 Power Control Home. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 1.324-033.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K4 Power Control Home.

Gewicht

11,4 kg

Vermogen

1800 W

Omschrijving van de Karcher K4 Power Control Home.

Met de Kärcher K4 Power Control Home heb je de mogelijkheid om je reinigingsklus perfect aan te pakken. De machine heeft een werkdruk van 130 bar en een capaciteit van 420 liter per uur. Dit stelt je in staat om elke oppervlakte, zoals je auto, terras, tuingereedschap, schutting of tuinmeubelen, efficiënt en grondig te reinigen. Door aan de spuitlans te draaien, bepaal je zelf de kracht van de waterstraal. En als je niet zeker weet hoeveel bar je nodig hebt, dan staat de bijbehorende app je bij met advies. De K4 Power Control Home is ook voorzien van alle gemakken als het gaat om mobiliteit en opslag. De wielen onder het apparaat en de telescopische handgreep maken het gemakkelijk om hem rond te verplaatsen. Daarnaast is er een reinigingsmiddelentank waardoor je hardnekkig vuil snel verwijderd. Zo kun je steeds opnieuw de perfecte glans creëren.

Pluspunten
  • Je voert verschillende reinigingsklussen uit met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees en waterfilter. De instelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus afstelt. Met de 8 meter lange hogedrukslang kunnen ook de uiteindes van de tuin worden bereikt.

Minpunten
  • Je krijgt geen wasborstel, rioolslang of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Karcher K4 Power Control Home.

De Karcher K4 Power Control Home. weegt 11,4 kg.

De Karcher K4 Power Control Home. heeft een vermogen van 1800 W.

Bekijk nog meer handgereedschap