1. Karcher
  2. Karcher K4 Premium Power Control.

Karcher K4 Premium Power Control.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K4 Premium Power Control. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 1.324-130.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K4 Premium Power Control.

Gewicht

12 kg

Vermogen

1800 W

Omschrijving van de Karcher K4 Premium Power Control.

De Karcher K4 Premium Power Control is een vernieuwde versie van de K4 Premium Full Control. Dit model is van binnen en van buiten aangepakt. Zo is de hogedrukslang 2 meter langer en biedt de bijbehorende app ondersteuning om het beste uit het apparaat te halen. Tips en hulp bij het kiezen van de juiste druk worden bij deze service aangeboden. De K4 Premium Power Control biedt volledige controle. De straalsterkte kan worden aangepast door simpelweg aan de lans te draaien. De inductiemotor is watergekoeld, waardoor deze relatief stiller is dan andere hogedrukreinigers. Hierdoor is de Karcher K4 Premium Power Control ook geschikt voor het reinigen van auto's, patios en tuinmeubels.

Pluspunten
  • De regelbare waterdruk maakt het mogelijk om de waterdruk perfect af te stellen voor de reinigingsklus. Dankzij de haspel rol je de slang altijd netjes op zodat deze niet knikt of draait. Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel of riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Karcher K4 Premium Power Control.

De Karcher K4 Premium Power Control. weegt 12 kg.

De Karcher K4 Premium Power Control. heeft een vermogen van 1800 W.

Bekijk nog meer handgereedschap