1. Karcher
  2. Karcher K5 Power Control.

Karcher K5 Power Control.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K5 Power Control. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 1.324-550.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K5 Power Control.

Gewicht

13 kg

Vermogen

2100 W

Omschrijving van de Karcher K5 Power Control.

De Karcher K5 Power Control is niet alleen een ideaal hulpmiddel voor het schoonspuiten van je auto, boot, schutting en tuingereedschap, maar ook voor bijvoorbeeld het reinigen van tuinmeubilair, terrassen en daken. Het is een krachtige hogedrukreiniger met een werkdruk van 145 bar en een wateropbrengst van 500 liter per uur. Met deze reiniger kun je zelfs hardnekkig vuil verwijderen, door gebruik te maken van reinigingsmiddelen (niet meegeleverd). Daarnaast is de K5 Power Control eenvoudig in gebruik. Je kunt de werkdruk gemakkelijk aanpassen aan je reinigingsklus door simpelweg aan de spuitlans te draaien. Daarnaast kun je de bijbehorende app downloaden om het meeste uit je hogedrukreiniger te halen. De app helpt bij het selecteren van de juiste werkdruk per object, waardoor je op een efficiënte manier kan schoonmaken.

Pluspunten
  • Je krijgt een vuilfrees met een extra krachtige waterstraal en een standaard waterfilter die vuil uit het water haalt meegeleverd. Met de bediening op de spuitlans kun je eenvoudig de waterdruk afstellen voor de reinigingsklus. Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, rioolslang, wasborstel of tuinslang bij de levering.

Veelgestelde vragen over de Karcher K5 Power Control.

De Karcher K5 Power Control. weegt 13 kg.

De Karcher K5 Power Control. heeft een vermogen van 2100 W.

Bekijk nog meer handgereedschap