1. Karcher
  2. Karcher K5 Power Control Car & Home.

Karcher K5 Power Control Car & Home.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K5 Power Control Car & Home. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 1.324-558.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K5 Power Control Car & Home.

Gewicht

13 kg

Vermogen

2100 W

Omschrijving van de Karcher K5 Power Control Car & Home.

De Karcher K5 Power Control Car & Home is een krachtig en betrouwbaar apparaat met een hoge druk. De hogedrukslang is 2 meter langer dan het K5 Full Control Car & Home-model, waardoor je gemakkelijk alle hoeken van je auto kunt bereiken. De bijbehorende app biedt je tips en hulp bij het selecteren van de juiste druk. Of het nu gaat om het reinigen van je auto, je terras of een ander groot oppervlak, je krijgt alle nodige accessoires meegeleverd om je klus krachtig en krasvrij te klaren. De roterende wasborstel zorgt ervoor dat je auto weer brandend wit schoon wordt. Daarnaast krijg je een vuilfrees en reinigingsmiddelen meegeleverd voor de grove verontreiniging. Met de Karcher K5 Power Control Car & Home krijg je jouw auto en huis weer in een handomdraai en zonder moeite schoon.

Pluspunten
  • Je kunt diverse schoonmaakklussen aanpakken met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, wasborstel, waterfilter en spuitlans. Via de bediening op de spuitlans kun je de waterdruk eenvoudig aanpassen aan de schoonmaakklus. Het automatische start/stop systeem voorkomt overbelasting van de motor.

Minpunten
  • Je krijgt geen riolerings- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Karcher K5 Power Control Car & Home.

De Karcher K5 Power Control Car & Home. weegt 13 kg.

De Karcher K5 Power Control Car & Home. heeft een vermogen van 2100 W.

Bekijk nog meer handgereedschap