1. Karcher
  2. Karcher K5 Premium Smart Control Home.

Karcher K5 Premium Smart Control Home.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K5 Premium Smart Control Home. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 1.324-673.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K5 Premium Smart Control Home.

Gewicht

13,9 kg

Vermogen

2100 W

Omschrijving van de Karcher K5 Premium Smart Control Home.

De Karcher K5 Premium Smart Control Home is een veelzijdige hogedrukreiniger die je eenvoudig bedient met je smartphone of tablet. Je hebt toegang tot de Karcher-app met gerichte schoonmaaktips en je bent in staat om de instellingen van de waterdruk te regelen. Hij is uitgerust met een Plug 'n' Clean-systeem waarmee je het reinigingsmiddel moeiteloos verwisselt. De lange hogedrukslang, van maar liefst 10 meter, voorkomt knopen en kronkels, en dankzij de terrasreiniger reinig je gemakkelijk grote oppervlakken. Bovendien, dankzij het 2 meter langere formaat, heb je nog meer bereik. Met de Karcher K5 Premium Smart Control Home ben je klaar voor schoonmaakopdrachten waar je ook bent!

Pluspunten
  • Je klaart verschillende schoonmaakklussen met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees en waterfilter. Via de bediening op de spuittoeter stel je de waterdruk eenvoudig af naar de schoonmaakklus. Dankzij de takel rol je de slang altijd netjes op zodat deze niet knikt of draait.

Minpunten
  • De hogedrukreiniger wordt geleverd zonder rioolslang, wasborstel en tuinslang.

Veelgestelde vragen over de Karcher K5 Premium Smart Control Home.

De Karcher K5 Premium Smart Control Home. weegt 13,9 kg.

De Karcher K5 Premium Smart Control Home. heeft een vermogen van 2100 W.

Bekijk nog meer handgereedschap