1. Karcher
  2. Karcher K7 Power Control.

Karcher K7 Power Control.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K7 Power Control. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 1.317-150.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K7 Power Control.

Gewicht

17,9 kg

Vermogen

3000 W

Omschrijving van de Karcher K7 Power Control.

Met de Kärcher K7 Power Control heb je de perfecte hogedrukreiniger voor zware reinigingsklussen. De machine is voorzien van een robuust ontwerp en heeft een werkdruk van 180 bar en een wateropbrengst van 600 liter per uur. Hierdoor kun je zelfs het hardnekkigste vuil verwijderen. Met het spuitpistool kun je eenvoudig de werkdruk aanpassen aan je reinigingsklus, waardoor je voor elke klus de juiste druk hebt. Daarnaast kun je de bijbehorende app downloaden voor extra functionaliteit. Zo kun je bijvoorbeeld hulp krijgen bij het selecteren van de juiste werkdruk voor ieder object. Als je te maken hebt met hardnekkig vuil, kun je reinigingsmiddelen toevoegen (niet meegeleverd) om ook dit vuil te verwijderen. Met de Kärcher K7 Power Control heb je de perfecte hogedrukreiniger voor iedere klus.

Pluspunten
  • Je krijgt een vuilfrees als extra krachtige waterstraal en een waterfilter voor het verwijderen van vuil uit het water standaard meegeleverd. Met de bediening op de spuitlans kun je gemakkelijk de waterdruk instellen voor het reinigen. De hogedrukreiniger kan watertemperaturen bereiken tot 60 °C.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel, en riolen- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Karcher K7 Power Control.

De Karcher K7 Power Control. weegt 17,9 kg.

De Karcher K7 Power Control. heeft een vermogen van 3000 W.

Bekijk nog meer handgereedschap