1. Karcher
  2. Karcher K7 Power Control Car.

Karcher K7 Power Control Car.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K7 Power Control Car. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 2.644-015.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K7 Power Control Car.

Gewicht

17,9 kg

Vermogen

3000 W

Omschrijving van de Karcher K7 Power Control Car.

Met de Kärcher K7 Power Control Car krijg je een complete set om je auto, boot en andere voertuigen professioneel schoon te maken. De set bevat de K7 hogedrukreiniger, een wasborstel, vuilfrees, waterfilter, spuitlans, schuimsproeier en autowasmiddel. De wasborstel is ideaal voor het verwijderen van hardnekkig vuil, terwijl de hogedrukreiniger voor de zwaardere klussen geschikt is. Met een werkdruk van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur ben je verzekerd van een perfect resultaat. Bovendien kun je met de regelbare werkdruk de druk aanpassen aan de situatie, waardoor je de lak van je voertuig niet beschadigt. De Kärcher K7 Power Control Car is de perfecte oplossing voor het schoonmaken van je voertuigen.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde wasborstel, vuilfrees, waterfilter en spuitlans kun je verschillende schoonmaakklussen klaar maken. Via de bediening op de spuitlans kun je eenvoudig de waterdruk afstellen voor de schoonmaakklus. Door de 10 meter lange hogedrukslang heb je veel bewegingsvrijheid.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Karcher K7 Power Control Car.

De Karcher K7 Power Control Car. weegt 17,9 kg.

De Karcher K7 Power Control Car. heeft een vermogen van 3000 W.

Bekijk nog meer handgereedschap