1. Karcher
 2. Karcher K7 Premium Power Control Compleet.

Karcher K7 Premium Power Control Compleet.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K7 Premium Power Control Compleet. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 2.642-240.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K7 Premium Power Control Compleet.

Gewicht

17,9 kg

Vermogen

3000 W

Omschrijving van de Karcher K7 Premium Power Control Compleet.

Met de Kärcher K7 Premium Power Control Compleet heb je voor elke reinigingsklus het juiste gereedschap. Naast de K7 hogedrukreiniger worden ook een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, rioolslang, 2 flessen wasmiddel en een tuinslang meegeleverd. Met een werkdruk van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur is dit apparaat geschikt voor het reinigen van grote en zwaar verontreinigde oppervlakken. Geniet ook van de voordelen van de haspel, waarmee je de slang van de hogedrukreiniger snel en zonder knikken oprolt. Met de regelbare werkdruk stel je eenvoudig de waterstraal in, zodat je de lak van je auto of fiets niet beschadigt. Met de Kärcher K7 Premium Power Control Compleet haal je een compleet pakket in huis, perfect voor het reinigen van veeleisende oppervlakken. De variabele werkdruk zorgt ervoor dat je zelf bepaalt hoe hard de waterstraal is, zodat je de lak van je auto of fiets niet beschadigt. De meegeleverde accessoires, zoals de terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, spuitlans en wasborstel, maken het mogelijk om zelfs de meest hardnekkige vervuiling te verwijderen. Geniet ook van de voordelen van de haspel, waarmee je de slang van de hogedrukreiniger snel en zonder knikken oprolt. Met de Kärcher K7 Premium Power Control Compleet heb je alles in huis voor een grondige en efficiënte reiniging.

Pluspunten
 • Je klaart diverse reinigingsklussen met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, rioolslang, wasmiddelen en tuinslang

  .

  Met behulp van de bediening op de spuitlans pas je de waterdruk eenvoudig aan voor je reinigingsklus

  .

  Met een maximum werkdruk van 180 bar heb je voldoende kracht om hardnekkig vuil te verwijderen.

Minpunten
 • De tuinslang is 15 meter lang, dus voor langere afstanden heb je een verlengsnoer nodig.

Veelgestelde vragen over de Karcher K7 Premium Power Control Compleet.

De Karcher K7 Premium Power Control Compleet. weegt 17,9 kg.

De Karcher K7 Premium Power Control Compleet. heeft een vermogen van 3000 W.

Bekijk nog meer handgereedschap