1. Karcher
  2. Karcher K7 Premium Power Control Home & Car.

Karcher K7 Premium Power Control Home & Car.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K7 Premium Power Control Home & Car. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 2.644-015.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K7 Premium Power Control Home & Car.

Gewicht

17,9 kg

Vermogen

3000 W

Omschrijving van de Karcher K7 Premium Power Control Home & Car.

De Karcher K7 Premium Power Control Home & Car is de perfecte keuze voor het reinigen van elk oppervlak. De K7 heeft een werkdruk van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur. Het pakket bevat een hogedrukreiniger, een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, wasborstel, spuitlans en 2 flessen wasmiddel. Op deze manier kun je elke schoonmaakklus aanpakken. Je kunt de straal instellen op verschillende intensiteiten, zodat je geen schade aan je auto of fiets toebrengt. De haspel helpt je bovendien om de slang van de hogedrukreiniger op te rollen zonder knikken. Daarnaast is de K7 ook handig voor het reinigen van grotere oppervlakken. Of het nu gaat om een terras, schutting of andere meubels, je kunt er zeker van zijn dat je het oppervlak volledig en effectief schoonmaakt. Je kunt zelfs de moeilijkste vlekken verwijderen met de krachtige waterstraal. Met de K7 Premium Power Control Home & Car heb je alles wat je nodig hebt voor een perfecte schoonmaakklus.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, wasborstel, spuitlans en 2 flessen schoonmaakmiddel meegeleverd. De bediening op de spuitlans stelt je eenvoudig in staat om de waterdruk aan te passen voor de reinigingsklus. Dankzij de haspel kun je de slang altijd netjes oprollen, zonder knikken.

Minpunten
  • De vereiste tuinslang wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Karcher K7 Premium Power Control Home & Car.

De Karcher K7 Premium Power Control Home & Car. weegt 17,9 kg.

De Karcher K7 Premium Power Control Home & Car. heeft een vermogen van 3000 W.

Bekijk nog meer handgereedschap