1. Karcher
 2. Karcher K7 Premium Smart Control Compleet.

Karcher K7 Premium Smart Control Compleet.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K7 Premium Smart Control Compleet. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 2.644-015.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K7 Premium Smart Control Compleet.

Gewicht

17,6 kg

Vermogen

3000 W

Omschrijving van de Karcher K7 Premium Smart Control Compleet.

Met de Kärcher K7 Premium Smart Control Compleet heb je alles wat je nodig hebt om je tuin of terras grondig schoon te maken. Naast de K7 hogedrukreiniger worden er ook een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, rioolslang, 2 flessen wasmiddel en een tuinslang meegeleverd. Zo kun je meteen aan de slag. Gebruik de Kärcher app om het apparaat via bluetooth te verbinden en krijg gerichte schoonmaaktips. Met de haspel rol je de slang van de hogedrukreiniger makkelijk op zonder knikken. Met een werkdruk van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur is de K7 geschikt voor het schoonmaken van grote en zwaar verontreinigde oppervlakken. Met de instelbare waterstraal bepaal je zelf hoe hard de straal is, zodat je de lak van je auto of fiets niet beschadigt.

Pluspunten
 • Bij deze set worden een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, wasborstel, spuitlans, rioolslang, tuinslang en 2 flessen schoonmaakmiddel meegeleverd

  .

  Verbind de hogedrukreiniger met de Kärcher app voor extra tips en begeleiding bij je reinigingsklus

  .

  Dankzij de haspel rol je de slang altijd netjes op, zonder knikken.

Minpunten
 • De tuinslang is 15 meter, dus je hebt een verlengsnoer nodig voor langere afstanden.

Veelgestelde vragen over de Karcher K7 Premium Smart Control Compleet.

De Karcher K7 Premium Smart Control Compleet. weegt 17,6 kg.

De Karcher K7 Premium Smart Control Compleet. heeft een vermogen van 3000 W.

Bekijk nog meer handgereedschap