1. Karcher
 2. Karcher K7 Smart Control.

Karcher K7 Smart Control.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K7 Smart Control. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 1.317-200.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K7 Smart Control.

Gewicht

17,6 kg

Vermogen

3000 W

Omschrijving van de Karcher K7 Smart Control.

De Karcher K7 Smart Control is de perfecte keuze voor de fanatiekeling. Deze krachtige hogedrukreiniger maakt het mogelijk om intensieve klussen snel en gemakkelijk te klaren. Met een waterdruk van 180 bar en een doorvoercapaciteit van 600 liter per uur is je auto, boot of zelfs zwembad binnen een mum van tijd weer netjes. Verbind de reiniger eenvoudig via bluetooth met de Karcher app en ontvang gerichte schoonmaaktips op je tablet of smartphone. De 10 meter lange hogedrukslang biedt een bereik van elk hoekje van je tuin of oprit. Met de bediening op de spuitlans stel je precies de juiste waterstraal in en met het Plug 'n' Clean-systeem wissel je eenvoudig tussen verschillende reinigingsmiddelen. Geniet van een optimaal schoonmaakresultaat met de Karcher K7 Smart Control.

Pluspunten
 • Je krijgt een vuilfrees en een waterfilter standaard meegeleverd voor een extra krachtige waterstraal en uit het water te halen vuil

  .

  Met de bediening op de spuitlans kun je de waterdruk eenvoudig afstellen op de schoonmaakklus

  .

  De hogedrukreiniger kan watertemperaturen aan tot 60 °C.

Minpunten
 • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel en riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Karcher K7 Smart Control.

De Karcher K7 Smart Control. weegt 17,6 kg.

De Karcher K7 Smart Control. heeft een vermogen van 3000 W.

Bekijk nog meer handgereedschap