1. Karcher
  2. Karcher K7 Smart Control Home.

Karcher K7 Smart Control Home.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K7 Smart Control Home. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 1.317-203.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K7 Smart Control Home.

Gewicht

17,6 kg

Vermogen

3000 W

Omschrijving van de Karcher K7 Smart Control Home.

De Karcher K7 Smart Control Home is een krachtige hogedrukreiniger die je alle verontreiniging uit je tuin helpt verwijderen. Met een waterdruk van maar liefst 180 bar krijg je alles eruit wat je eruit wilt hebben. Je hebt de beschikking over een 10 meter lange hogedrukslang, zodat je in alle hoeken van je tuin komt. Dankzij de bluetooth-connectie met de Karcher-app krijg je gerichte schoonmaaktips die je helpen om je tuin schoon te houden. De Karcher K7 Smart Control Home is ook voorzien van een intuïtieve bediening op de spuitlans waarmee je de straal eenvoudig en snel kunt instellen. Daarnaast is het apparaat ook uitgerust met een tijdschakelaar, waarmee je de reiniger in een vooraf ingesteld tijdstip kunt activeren. Zo maak je je tuin op het moment dat het jou uitkomt! Met de Karcher K7 Smart Control Home krijg je je tuin terug zoals je hem wilt hebben.

Pluspunten
  • Je veegt verschillende schoonmaakklussen schoon met de bijgeleverde terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter en spuitlans. Het automatische start-/stopsysteem voorkomt onnodige belasting van de motor. Dankzij de wielen kun je de hogedrukreiniger gemakkelijk verplaatsen.

Minpunten
  • Je krijgt geen wasborstel, riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Karcher K7 Smart Control Home.

De Karcher K7 Smart Control Home. weegt 17,6 kg.

De Karcher K7 Smart Control Home. heeft een vermogen van 3000 W.

Bekijk nog meer handgereedschap