1. Karcher
  2. Karcher K7 Smart Control Home & Car.

Karcher K7 Smart Control Home & Car.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K7 Smart Control Home & Car. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 2.644-015.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K7 Smart Control Home & Car.

Gewicht

17,6 kg

Vermogen

3000 W

Omschrijving van de Karcher K7 Smart Control Home & Car.

Met de Kärcher K7 Smart Control Home & Car krijg je een complete set om je huis, auto en tuin op te frissen. Naast de krachtige hogedrukreiniger, krijg je ook een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, spuitlans en wasborstel. Daarnaast krijg je ook 2 flessen wasmiddel meegeleverd. Deze set is uitermate geschikt voor het reinigen van grote en zwaar verontreinigde oppervlakken. Dankzij de werkdruk van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur heb je in een mum van tijd alles schoon. Je kunt het apparaat via bluetooth verbinden met de Kärcher app. De app stelt je in staat om gerichte schoonmaaktips te krijgen en je kunt zelf bepalen welke waterstraal je gebruikt. Zo voorkom je dat je de lak van je auto of fiets beschadigt. Met deze complete set heb je alles wat je nodig hebt om je huis, auto en tuin aan te pakken.

Pluspunten
  • Bij deze set wordt een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, wasborstel, spuitlans en 2 flessen wasmiddel geleverd. Sluit de hogedrukreiniger aan op de Kärcher app voor extra tips en ondersteuning bij je reinigingsklus. Het automatische start/stop systeem voorkomt overbelasting van de motor.

Minpunten
  • De benodigde tuinslang wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Karcher K7 Smart Control Home & Car.

De Karcher K7 Smart Control Home & Car. weegt 17,6 kg.

De Karcher K7 Smart Control Home & Car. heeft een vermogen van 3000 W.

Bekijk nog meer handgereedschap