1. Overig
  2. Kemppi Minarc Evo 180.

Kemppi Minarc Evo 180.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Kemppi Minarc Evo 180. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Kemppi 61002180  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Kemppi Minarc Evo 180.

Gewicht

5,8 kg

Vermogen

Omschrijving van de Kemppi Minarc Evo 180.

"Wordt verrast door de kracht van de Kemppi Minarc Evo 180. Met een nominale stroomtoevoer van 140 ampère is het een krachtig lasapparaat, dat je helpt met het lassen van staal of rvs met een dikte van maximaal 3,5 millimeter. Dankzij het gebruik van elektroden van maximaal 4 millimeter is dit lasapparaat de perfecte keuze voor verschillende lascreaties. Het apparaat is mobiel inzetbaar door de draagriem en is te gebruiken met een generator, zelfs met extra lange voedingskabels. Via het digitale display stel je gemakkelijk en nauwkeurig de juiste instellingen in, zodat je meteen met je constructiewerk of reparaties kunt beginnen.".

Pluspunten
  • Je kunt met het lasapparaat zowel elektrode lassen als TIG lassen. Een elektrode lasapparaat is geschikt om ook in de buitenlucht te gebruiken, omdat er geen beschermgas nodig is. Het bereik van 10 tot 170 ampére maakt het lasapparaat geschikt voor het lassen van verschillende materiaaldiktes.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om aluminium te lassen met de laspost.

Veelgestelde vragen over de Kemppi Minarc Evo 180.

De Kemppi Minarc Evo 180. weegt 5,8 kg.

De Kemppi Minarc Evo 180. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap