1. Makita
  2. Makita 9404.

Makita 9404.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita 9404. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita 9404  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita 9404.

Gewicht

4,8 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita 9404.

De Makita 9404 is een krachtig gereedschap dat ideaal is voor het schuren van grote oppervlakken. Met een vermogen van 1010 watt en een maximale schuurbandsnelheid van 440 meter per minuut, kun je in een mum van tijd de oude verflagen verwijderen of het hout opgeschuurd. Daarnaast heeft het gereedschap een automatische bandloopcorrectie voor een soepele werking. Met het 5 meter lange snoer hoef je je geen zorgen te maken over een korte bewegingsruimte. Met de Makita 9404 kun je al je schuurwerk in één keer afmaken. Je kunt er ook voor kiezen om het schuurwerk met een schuurpapier te doen. Door het verstelbare handvat kun je het gereedschap perfect aanpassen aan je behoeften. Ook heeft de Makita 9404 een spindelvergrendeling voor eenvoudig wisselen van het schuurpapier. Daarnaast heeft het gereedschap een aan/uit-schakelaar met variabele snelheid, waarmee je precies de juiste snelheid kunt instellen voor het schuurwerk. De Makita 9404 is een echte must-have voor elke klusser.

Pluspunten
  • Je houdt de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling. Het 5 meter lange netsnoer geeft je veel bewegingsvrijheid tijdens het schuren. Dankzij de lage trillingswaarde van 2,5 m/s voel je bij intensief schuren bijna geen trillingen in je arm.

Minpunten
  • Je krijgt er slechts één schuurband bij.

Veelgestelde vragen over de Makita 9404.

De Makita 9404. weegt 4,8 kg.

De Makita 9404. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap