1. Bosch
  2. Makita 9404 Bandschuurmachine + schuurbanden (3x).

Makita 9404 Bandschuurmachine + schuurbanden (3x).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita 9404 Bandschuurmachine + schuurbanden (3x). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 2608606131  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita 9404 Bandschuurmachine + schuurbanden (3x).

Gewicht

4,8 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita 9404 Bandschuurmachine + schuurbanden (3x).

De Makita 9404 Bandschuurmachine is een krachtpatser die een prestatie levert die je als professional verwacht. De 1010 watt motor biedt kracht om zelfs de zwaarste schuurklussen te klaren. Het automatische bandloopcorrectiesysteem zorgt ervoor dat de band nauwkeurig blijft draaien, zodat je moeiteloos door kunt werken. En met de meegeleverde schuurbanden ben je altijd voorzien van een vervangende band. Met het 5 meter lange snoer heb je voldoende bewegingsruimte om grote oppervlakken te schuren. De Makita 9404 is ideaal om klussen te doen zoals het verwijderen van oude verflagen of het opschuren van hout. Bovendien is de Makita 9404 zo ontworpen dat hij stevig in de hand ligt en makkelijk te bedienen is. Kortom, de Makita 9404 Bandschuurmachine is de perfecte keuze voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare schuurmachine. De Makita 9404 Bandschuurmachine is het perfecte gereedschap voor al je schuurklussen. De krachtige 1010 watt motor en de schuurbandsnelheid van 440 meter per minuut zorgen ervoor dat je snel klaar bent met de schuurklus. De schuurbanden bevestig je gemakkelijk met klittenband en met de meegeleverde 3 schuurbanden ben je altijd voorzien van een vervangende band. Met het 5 meter lange snoer heb je voldoende bewegingsruimte om grote oppervlakken te schuren. De automatische bandloopcorrectie zorgt ervoor dat de schuurband precies op zijn plek blijft zitten zodat je ongestoord doorwerkt. De Makita 9404 Bandschuurmachine is robuust, stevig in de hand en makkelijk te bedienen. Professionals kunnen hiermee hun klussen makkelijk, snel en precies uitvoeren.

Pluspunten
  • Het pakket bestaat uit een bandschuurmachine met 3 extra schuurbanden, zodat je direct aan de slag kunt gaan. Met de variabele snelheidsregeling blijf je zelf in control van de schuursnelheid. Het 5 meter lange netsnoer biedt je een ruime bewegingsvrijheid tijdens het schuren.

Minpunten
  • De schuursnelheid is altijd hetzelfde, omdat er geen variabele snelheidsregeling aanwezig is.

Veelgestelde vragen over de Makita 9404 Bandschuurmachine + schuurbanden (3x).

De Makita 9404 Bandschuurmachine + schuurbanden (3x). weegt 4,8 kg.

De Makita 9404 Bandschuurmachine + schuurbanden (3x). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap