1. Makita
 2. Makita BO3711.

Makita BO3711.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita BO3711. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita BO3711  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita BO3711.

Gewicht

1,6 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita BO3711.

De Makita BO3711 vlakschuurmachine is een handige en lichte machine die je niet alleen horizontaal, maar ook verticaal kunt gebruiken. Met een gewicht van slechts 1,6 kilogram kun je eenvoudig en gecontroleerd schuren. Met de meegeleverde stofbak blijft alle stof binnen de perken en komt er niets in je gezicht. De 190 watt vlakschuurmachine maakt 22.000 schuurbewegingen per minuut en het toerental is instelbaar, zodat je elke schuurklus op de meest ideale snelheid kunt aanpakken. Schuurpapier zit met klemmen stevig op de schuurzool vast, zodat je er zeker van bent dat het papier tijdens het schuren op zijn plaats blijft. Met de Makita BO3711 is je lambrisering of voordeur weer als nieuw.

Pluspunten
 • Dit type schuurmachine is ideaal voor het schuren van trappen, grote vlakke delen, wanden en houten vloeren dankzij de rechthoekige zool

  .

  Je hebt zelf de controle over de schuursnelheid door middel van de variabele snelheidsregeling

  .

  Door de lage trillingswaarde van 3,5 m/s voel je tijdens intensief schuren bijna geen trillingen in je arm.

Minpunten
 • Met een kabellengte van 2 meter heb je beperkte bewegingsvrijheid.

Veelgestelde vragen over de Makita BO3711.

De Makita BO3711. weegt 1,6 kg.

De Makita BO3711. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap