1. Makita
  2. Makita BO4555K.

Makita BO4555K.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita BO4555K. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita BO4555K  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita BO4555K.

Gewicht

1,1 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita BO4555K.

De Makita BO4555K heeft een krachtige motor die maar liefst 14.000 schuurbewegingen per minuut aankan. Het extra contragewicht en het lage gewicht van 1 kg voorkomen trillingen en vermoeidheid bij het schuren. Bovendien heeft de vlakschuurmachine een comfortabele T-handgreep met softgrip, waardoor je de machine goed in de hand houdt. Met de krachtige stofafzuiging voorkom je dat je je huis en tuin volstoft en heb je geen last van stof in je luchtwegen. In de meegeleverde koffer zit alles wat je nodig hebt om te schuren, zoals schuurvellen en accessoires. De Makita BO4555K is een uitstekend product voor schuurklussen in huis en tuin.

Pluspunten
  • Je kunt zelf kiezen of je het schuurpapier bevestigd met klittenband of met een klem. Dankzij de lage trillingswaarde van 2,5 m/s voel je de trillingen nauwelijks in je arm. De aan-schakelaar is vast te zetten zodat je deze niet continu hoeft in te drukken.

Minpunten
  • Met een kabellengte van 2 meter heb je beperkte bewegingsvrijheid.

Veelgestelde vragen over de Makita BO4555K.

De Makita BO4555K. weegt 1,1 kg.

De Makita BO4555K. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap