1. Makita
 2. Makita BO4565.

Makita BO4565.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita BO4565. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita BO4565  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita BO4565.

Gewicht

1,1 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita BO4565.

De Makita BO4565 is ook voorzien van een stofafzuiging. Hierdoor houd je je werkplek schoon en heb je geen last van stof. Daarnaast zorgt de opvangbak met een inhoud van 350 ml ervoor dat je het stof gemakkelijk kunt verwijderen. De schuurmachine is tevens uitgerust met een kabelgeleider. Hierdoor is het apparaat makkelijk en veilig te vervoeren. De Makita BO4565 is een veelzijdig apparaat. Met de schuurmachine bereik je hoogwaardige resultaten. Het is een krachtige machine die tegelijkertijd comfortabel en ergonomisch te bedienen is. De Makita BO4565 is ideaal voor het verwijderen van verf, het gladmaken van hout, het maken van verbindingen en het polijsten van oppervlakken. Met deze schuurmachine kun je alle klussen uitvoeren, van kleine, korte klusjes tot grote en lange projecten.

Pluspunten
 • Deze type schuurmachine is ideaal voor het schuren van trappen en grote vlakke delen, zoals tafels, dankzij de rechthoekige zool

  .

  Ook onder zware belasting blijft het toerental gelijk, zodat je gelijkmatig kunt schuren

  .

  Je bedient de schuurmachine eenvoudig met één hand, zodat je controle hebt over de manier van schuren.

Minpunten
 • De schuursnelheid blijft altijd hetzelfde omdat er geen variabele snelheidsregeling is

  .

  Met een kabellengte van 2 meter heb je beperkte bewegingsmogelijkheden.

Veelgestelde vragen over de Makita BO4565.

De Makita BO4565. weegt 1,1 kg.

De Makita BO4565. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap