1. Makita
  2. Makita BO4565K.

Makita BO4565K.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita BO4565K. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita BO4565K  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita BO4565K.

Gewicht

1,1 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita BO4565K.

"Met de Makita BO4565K heb je de perfecte schuurmachine voor lastige hoeken. Dankzij de driehoekige schuurzool heb je veel bereik bij het schuren van trappen of kozijnen. Deze schuurmachine produceert maar liefst 28.000 schuurbewegingen per minuut en is daarmee zeer krachtig. Deze kracht komt echter niet ten koste van je comfort. Dankzij de stofbox blijft het schuren stofvrij en het gebruik van contragewichten houdt de trillingen binnen de perken. Kortom, met de Makita BO4565K heb je de perfecte schuurmachine in huis voor lastige schuurklussen.".

Pluspunten
  • Dankzij de lage trillingswaarde van 4 m/s voel je de trillingen bijna niet in je arm. De aan-schakelaar is te fixeren zodat je deze niet voortdurend hoeft in te drukken. Door de klittenbandbevestiging vervang je schuurpapier zeer snel en eenvoudig.

Minpunten
  • Bij langdurig schuren kan het hoge geluidsniveau van de schuurmachine storend zijn

    .

    Met een kabellengte van 2 meter heb je beperkte bewegingsvrijheid.

Veelgestelde vragen over de Makita BO4565K.

De Makita BO4565K. weegt 1,1 kg.

De Makita BO4565K. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap