1. Makita
 2. Makita BO5031K.

Makita BO5031K.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita BO5031K. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita BO5031K  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita BO5031K.

Gewicht

1,3 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita BO5031K.

Met de Makita BO5031K schuur je al je oppervlakken perfect glad. Deze stevige excenterschuurmachine heeft een krachtige 300 watt motor die maximaal 24000 schuurbewegingen per minuut kan genereren. Met behulp van de afstelbare snelheid is het mogelijk om de machine aan te passen aan de taak. Daarnaast heeft de BO5031K ook een dual action, dit betekent dat de machine zowel een roterende als een oscillerende beweging maakt. Hierdoor krijg je nog sneller het gewenste resultaat. De lage trillingswaarde zorgt er ook voor dat je langdurig met de schuurmachine kan doorwerken zonder dat je handen en armen vermoeid raken. Met de Makita BO5031K ben je verzekerd van een perfect glad schuurresultaat.

Pluspunten
 • Je gebruikt een excenterschuurmachine zowel voor fijne afwerkingen als voor het schuren of polijsten van grote of gebogen oppervlakten

  .

  Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling

  .

  Dankzij de lage trillingswaarde van 4 m/s voel je ook tijdens intensief schuren bijna geen trillingen in je arm.

Minpunten
 • Met een kabellengte van 2 meter heb je beperkte bewegingsvrijheid.

Veelgestelde vragen over de Makita BO5031K.

De Makita BO5031K. weegt 1,3 kg.

De Makita BO5031K. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap